Az Alcon hamarosan piacra dobja az új Precision7 kontaktlencsék


2024. 07. 16. 18:09
Alcon Precision7 kontaktlencsék

Alcon hamarosan piacra dobja a Precision7™ nevű új kontaktlencsék sorozatát. Ezeket a lencséket hétnapos viselésre tervezték, alternatívát kínálva a megszokott mindennapos vagy havi lencsékhez.

Amit a Precision7-ről tudni

A Precision7™ vonalon több variáció található: Precision7™, Precision7™ asztigmatizmushoz, Precision7™ multifokális és Precision7™ multifokális torikus. Ezek a lencsék egy 55% vizet és 45% serafilcon A névre hallgató szilikon-hidrogélt tartalmazó anyagból készülnek.

Innovációk a kontaktlencse-technológiában

Az Alcon által bemutatott egyhetes lencse számottevő újítása a kontaktlencse-piacnak. A legtöbb lencsét mindennapos vagy havi viselésre tervezik, így a heti lencse új középutat kínál. Ez nagyobb kényelmet és potenciálisan jobb szemhygiéniát biztosít azoknak a felhasználóknak, akik a mindennapos lencséket túl gyakorinak, a havi lencséket pedig túl hosszú ideig viselendőnek találják.

A Precision7 piacra dobásának dátuma

A Precision7™ piacra dobásának pontos dátuma még nincs bejelentve, de várhatóan hamarosan lesz. Ahogy további részletek derülnek ki, valószínű, hogy az Alcon további információkat fog nyújtani az új lencsék elérhetőségéről és árairól.

Maradjon velünk a Precision7™ piacra dobásának és az árak részleteiről szóló frissítésekért, amint azok rendelkezésre állnak. Amint a Precision7 piacra kerül, a Lenspricer elkezdi nyomon követni az árakat.